Welkom

Daar we over verschillende zandstraaltoestellen beschikken kunnen we zowel hout, metaal, beton,… stralen met de nodige precisie. Elke toepassing vereist het juiste straalmiddel en de juiste werkdruk om beschadigingen te voorkomen. Elk product heeft een eigen toestel om de zuiverheid van de straalmiddelen te garanderen.
Flexibiliteit is één van onze troeven.

Zandstralen van hout

Behandeld hout zal terug de natuurlijke kleur krijgen. Hierdoor kunnen trappen, meubelen, deuren,… weer behandeld worden naar eigen smaak.

Ook nieuw hout kan worden gestraald om een bepaalde structuur te verkrijgen. Naargelang de houtsoort, hoeveelheid straalmiddel en druk kan dit sterk verschillen.
Wat voor de ene een fijne structuur is, vindt iemand anders misschien al grof naargelang toepassing en smaak.
Men kan steeds een staal laten zetten om het door u gewenste effect te bekomen.

Gaat het nu om 1 plank of een grote partij, we zullen steeds naar het gewenste resultaat trachten te werken.

Zandstralen van metaal

Grote stukken metaal die niet of moeilijk te verplaatsen zijn, kunnen we ter plaatse gritstralen. Eventueel kan er nadien een primer en afwerklak worden aangebracht.
Allerhande losse delen metaal van klein tot iets groter kunnen we zandstralen in het atelier.

Zandstralen van oldtimers

In eigen atelier stralen we van een boutje tot een volledige oldtimer. Ook het aanbrengen van een epoxy primer nadien behoort tot de mogelijkheden. Iets te stralen wat niet vermeld staat? Aarzel dan niet om te informeren of dit in de mogelijkheden ligt.

Zandstralen van beton en loften

Verwijderen van losse verf alvorens te herschilderen, volledig blank stralen voor bv. loften.
Nieuw beton dient soms aangestraald te worden alvorens bepaalde hechtingslagen kunnen worden aangebracht.

zandstralen trappen binnenhuis zandstralen meubelen tafels stoelen kasten dressoirs decoratie hout oldtimers onderdelen metaal velgen zandstralen van loften, beton,kristof de bie zandstraalwerken